Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

375 jaar Kerst op Kasteel Keukenhof

In het weekend van 16, 17 en 18 december staat Kasteel Keukenhof in het teken van kerst. Traditiegetrouw wordt het gebouw in de maand december volledig in kerstsfeer gebracht. Het thema is dit jaar 375 jaar Kerst op Kasteel Keukenhof. De muzikale omlijsting wordt in het weekend opgeluisterd door a capella muziek van diverse koren. Het op het landgoed gelegen Restaurant Tante Alie is eveneens geheel in kerstsfeer en verwelkomt de bezoekers graag voor koffie of lunch.De viering van 375 jaar Kerst op Kasteel Keukenhof is een tentoonstelling over kerstversiering door de eeuwen heen. Met prachtig gedekte tafels en rijk gedecoreerde kerstbomen kunnen bezoekers kennis maken met de wijze waarop de adel kerst vierde. Kasteel Keukenhof oogt als een echt bewoond huis. Het is net alsof de adellijke familie buiten een winterse wandeling maakt en de bezoeker stiekem een kijkje in het kasteel mag nemen om te ervaren hoe dit jaar de kerst op het kasteel gevierd wordt.Kinderen kunnen tijdens Kerst op Kasteel Keukenhof genieten in de Kinderboerderij Poelepetaat. Een kijkje nemen in de weide bij onze nieuwsgierige geitjes, knuffelvarkens en lieve shetlanders of lekker knuffelen in de stal bij de konijntjes.

Bezichtiging "375 jaar Kerst op Kasteel Keukenhof"
Op 16 en 17 december is het kasteel geopend van 11.00-16.30 uur. Zondag 18 december is het kasteel van 13.00 tot 16.30 uur te bezichtigen. Entree kasteel € 5,- p.p. Kinderen t/m 13 jaar gratis. Kaartverkoop ter plaatse.

Voor meer informatie, zie www.keukenhof.nl
 Publicatiedatum: