Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe machine bekrachtigt samenwerking

Jarini en Javo (bijna) dertig jaar getrouwd

Een kleine 30 jaar werkt Jarini al met machines van Javo en ook sinds Daan Kuik de nieuwe directeur bij het loonbedrijf is, gaat deze samenwerking door. Na de oprichting in 1981 startte Jarini in 1987 met machinaal oppotten en sinds dat moment is Javo het merk waarmee gewerkt wordt. Afgelopen maandag is een nieuwe Javo Standard afgeleverd bij het loonbedrijf in de Lier. Deze potmachine is speciaal uitgevoerd voor de allerhande werkzaamheden van Jarini Dienstverlening.Op dit moment werkt het Jarini met 11 potmachines van Javo en maken daarnaast ook gebruik van andere Javo-systemen, waaronder een trayvuller en traywasser.

De oppotploegen van Jarini Dienstverlening vindt u door heel Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in het machinaal oppotten van alle voorkomende potplanten en het vullen van alle voorkomende potten, setjes en trays. Door de jaren heen is Jarini tal van planten- en boomkwekers in de regio Boskoop en Westland, maar ook in andere delen van het land van dienst, waarvan een groot deel vaste opdrachtgevers zijn.Daan Kuik: “Ons bedrijf is volledig ingericht op het werken met Javo machines. Bij iedere potmachine hebben wij een vaste ploegbaas staan die ervoor zorgt dat de werkzaamheden bij onze klanten in goede banen worden geleid en onze medewerkers vinden het prettig werken met een Javo machine. In de afgelopen 30 jaar zijn er al heel wat machines van Javo aangeschaft en ook in de toekomst verwachten we een goede samenwerking met Javo. Naast het uitvoeren van oppotwerkzaamheden kunnen kwekers inderdaad ook bij ons terecht voor het wassen en ontsmetten van trays en het vullen van trays’’.Javo wenst Jarini Dienstverlening ook deze keer weer veel succes met de nieuwe machine en kijkt ernaar uit om de samenwerking ook in de toekomst te continueren en verder uit te breiden.


Voor meer informatie:
Jarini Dienstverlening
Daan Kuik
Hoogweg 2
2678 KV De Lier
T: 0174 – 516668
E: [email protected]
www.jarinidienstverlening.nl


Javo BV
Westeinde 4
2211 XP Noordwijkerhout
T: +31 (0)252 343 121
F: +31 (0)252 377 423
E: [email protected]
www.javo.eu

Publicatiedatum: