Vakbloemist en Evenementehal organiseren beurs voor bloemisten uit Benelux

De Vakbloemist en de Evenementenhal gaan samen een beurs voor vakbloemisten in de Benelux exploiteren. "Wij zagen al geruime tijd dat er géén goed allround inkoopplatform voor de Nederlandse en Belgische bloemist was op het gebied van inkoop, lifestyle, bloemen en planten en aanvullende educatie", meent Jan Huisman, mede oprichter van De Vakbloemist. "Daar komt met deze samenwerking verandering in. Wij hebben inmiddels een groot netwerk van nationale en internationale bloemisten en vinden ook steeds meer kwekers en veredelaars aan onze zijde. Het realiseren van een groei voor de bloemist en de sierteelt in zijn algemeen is de voornaamste doelstelling".

De Vakbloemist zal op de &Trendz Voorjaar beurs van 15-17 januari aanwezig zijn met "Het Bloemhuis", bestaande uit een groep kwekers, een educatief programma voor de bloemist, een bloemistenmeetingpoint en een conceptstore.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Jan Huisman, +31(0)642050257 of per mail. Of kijk op www.devakbloemist.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.