Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Brinkman lanceert Kennisbank

Royal Brinkman bundelt nu ook haar kennis online in een nieuw onderdeel op de webshop: de Kennisbank. Dit is een handige toevoeging aan de Royal Brinkman webshop, waar klanten - naast het bestellen van hun producten - ook terecht kunnen voor informatie die hen ondersteunt bij de dagelijkse bedrijfsvoering in 7 thema's.Van uitleg over het kiezen van de juiste spuitdop tot informatie over de bestrijding van ziektes en plagen en van een stappenplan voor een hygiƫnische teeltwisseling tot een overzicht van de benodigde voorbehandelingsmiddelen per teelt: deze informatie is allemaal terug te vinden in de Kennisbank. Per thema hebben de productspecialisten hun belangrijkste tips, adviezen en video's verzameld om de klant ook online zo goed mogelijk te kunnen helpen. Dit sluit aan op de steeds grotere behoefte aan self service: bij vragen hoeft de klant niet altijd de telefoon te pakken om de specialist om advies te vragen, maar kan hij het antwoord snel terugvinden in de digitale Kennisbank.

E-commerce manager Rob Helderman over de Kennisbank: "Als specialist op het gebied van glastuinbouw biedt Royal Brinkman haar klanten een totaalpakket in 7 thema's: niet alleen op het gebied van producten in onze webshop, maar ook op het gebied van kennis. Via de Kennisbank zorgen we er voor dat telers deze kennis altijd op zak hebben. Op die manier maken we het voor hen weer een stukje eenvoudiger."

Royal Brinkman biedt via haar Kennisbank ook content van haar partners/leveranciers aan. Zo kunnen klanten ook deze documenten via Royal Brinkman downloaden. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudstips, checklists en stappenplannen.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
[email protected]
www.brinkman.nl
Publicatiedatum: