Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bijna 8.000 bezoekers

TBR Venray wil meer bomen en meer zachtfruit

In totaal bezochten 7.918 bezoekers op 29 en 30 november en 1 december Tuinbouw Relatiedagen Venray 2016. Dat laat de beursorganisatie weten, die terugkijkt op een geslaagde beurs. Voor de editie in 2017 is het streven om de beursvloer uit te breiden met meer exposanten op het gebied van boomkwekerij en zachtfruit.

Klik hier voor de fotoreportage

Met name beursdag 2 kon rekenen op veel belangstelling: 3.194 bezoekers. Ook het symposium 'Anticiperen op weersextremen' was populair: bijna 90 aanwezigen. Tijdens deze bijeenkomst kregen tuinbouwprofessionals inzicht en kennis over klimaatsveranderingen. Het programma werd afgetrapt door Piet Paulusma, één van Nederlands bekendste meteorologen.Aan het eind van beursdag 2 werd door het Innovatiefonds voor telers de publieksprijs uitgereikt. Dit gebeurde op het Innovatieplein. De hoofdprijs ging naar Henk Pol met zijn werkgang ondergronds strokenploegen. Het behoud van organische stoffen en minder uitspoelen van nutriënten overtuigden de jury om deze innovatie tot winnaar uit te roepen.

Om Tuinbouw Relatiedagen Venray in 2017 verder te ontwikkelen, hebben meerdere exposanten aangegeven mee te willen denken aan de toekomst van deze beurs. Uit deze betrokkenheid blijkt dat er vanuit de markt veel vertrouwen heerst in de beurstitel. Een wens van exposanten en beursorganisatie is een uitbreiding van de beursvloer met meer exposanten op het gebied van boomkwekerij en zachtfruit.

De eerstvolgende tuinbouwbeurs van Evenementenhal is HortiContact op 14, 15 en 16 februari in Evenementenhal Gorinchem. HortiContact is met gemiddeld ruim 450 tot 500 deelnemers de grootste ontmoetingsbeurs voor de glastuinbouw in Nederland.

Klik hier voor de fotoreportage

Publicatiedatum: