Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schoneveld feliciteert Super Serie winnaars

Vrijdag 11 november werden de winnaars van de Kwaliteitscompetitie Cyclamen 2016 bekend gemaakt. Kwekerij Apartus, M.C.M. Enthoven en Van den Tillaer hebben gewonnen, allemaal met Super Serie Cyclamen. Daarom bracht Schoneveld Breeding deze winnaars vorige week een taart om dit te vieren.


 
Kwekerij Apartus is, net als vorig jaar, de winnaar in de categorie Mini met Super Serie Carino. In de categorie Midi won M.C.M. Enthoven met Super Serie Macro Pastel. Van den Tillaer Kwekerijen maakt het lijstje van winnaars compleet door in de categorie Grootbloemigen er met de prijs vandoor te gaan met Super Serie XL. Alle winnaars dus met Super Serie cyclamen, de genetica van Schoneveld Breeding.De Kwaliteitscompetitie Cyclamen wordt jaarlijks georganiseerd. Kwekers kunnen hiervoor hun cyclamen insturen. Per inzending worden er 6 planten getest in een gesimuleerde transport-, winkel- en consumentenfase. Er wordt regelmatig beoordeeld op bloeiprestatie en kwaliteit van het blad. Dit jaar stuurden 25 kwekers 46 partijen in, wat meer is dan vorig jaar.

Voor meer informatie:
Schoneveld Breeding
Dernhorstlaan 9
7391 HZ Twello
T: (0)571 271717
E: [email protected]
www.schoneveld.nl
 
Publicatiedatum: