Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anima Trading nu ook leverancier Unifan

Voor het creëren van luchtbeweging in kassen wordt de Unifan veelvuldig gebruikt in kassen over de hele wereld. Luchtbeweging in kassen voorkomt temperatuur verschillen en elimineert te hoge vochtigheid rond planten. De Unifan is special ontwikkeld om een maximale en effectieve luchtstroom in een kas te creëren. Met een bereik van 45 meter en een capaciteit van 5200 m3/uur kan het aantal ventilatoren tot een minimum worden beperkt. Vaak worden alternatieve ventilatoren aangeboden uit andere sectoren welke zijn aangepast voor tuinbouw toepassingen. Soms kan door toepassing van de Unifans met 50% minder ventilatoren hetzelfde resultaat verkregen worden.Een alternatieve ventilator lijkt per stuk goedkoper ten opzichte van de Unifan. Echter door toepassing van minder Unifans is de totaal investering lager. Operationele kosten vallen hierdoor ook lager uit door het lagere elektriciteit verbruik.

De Unifan is nu verkrijgbaar bij Anima Trading en kan wereldwijd in alle aantallen worden geleverd.

Anima Trading is een bedrijf dat gespecialiseerd is in technische installaties en producten voor de tuinbouw met een focus op export. Anima Trading assisteert kwekers wereldwijd in het vinden van de juiste apparatuur voor hun projecten, geeft advies, verzorgt ontwerp, installatie, inbedrijfname, service en alle overige benodigdheden voor het telen in kassen.

Voor meer informatie:
Anima Trading
Vlotlaan 661
2681 TZ Monster
T: +31 174 441 858
E: [email protected]
www.anima-trading.nl


Publicatiedatum: