Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Decock Plants 30 jaar

"Hoogwaardig stekmateriaal dipladenia vergroot marktaandeel"

Jongplant producent- en vermeerderaar Decock Plants (België) bestaat 30 jaar. Het bedrijf, dat in die tijd is uitgegroeid tot een van de toonaangevende partijen in diens segment, luidt de festiviteiten in met een - eerste - beursdeelname aan de IFTF (2-4 november as.).
 

beeld: website Decock Plants

De focus ligt op het product dipladenia, waarop men naar eigen zeggen de Walt Disney strategie toepast: “Do what you do so well that customers will want to see it again and bring their friends.” Door de kwekers hoogwaardig stekmateriaal te leveren leidt dit tot betere consumententevredenheid, waardoor het marktaandeel van het product verder kan blijven groeien.

Naast kwaliteit is het ook belangrijk dat de klanten keuze hebben, m.a.w. naast de klassieke rode dipladenia willen consumenten (zeker de jongere generatie) ook nieuwe kleuren & vormen zien. Vanuit die optiek zet Decock Plants in op de beste geneticalijnen wat in de afgelopen jaren tot verschillende succesvolle introducties heeft geleid.
 
Naast de dipladenia staan bij Decock ook pelargonium, kruiden, lavendel en andere producten in de spotligths. Komt het zien en wees welkom, over twee weken op de IFTF, standnr. A 11.15, in Vijfhuizen.
 
 
Voor meer informatie:
Decock Plants
An Vanraes, Internal Sales-Purchase
Linteweversstraat 10
7780 Komen - België
T: +3256558844
M: +32496407054
E: [email protected]
www.decockplants.be
 
 
Publicatiedatum: