Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prof. Dr. Dominique Delporte - Vermeiren

Nieuw RvC-lid voor Royal Brinkman

Per 1 oktober 2016 is prof. dr. Dominique Delporte-Vermeiren toegetreden tot de Raad van Commissarissen (RvC) van Royal Brinkman. Ze is voor een periode van vier jaar aangesteld en hiermee is de 3-koppige RvC van Royal Brinkman weer compleet.“Dominique Delporte-Vermeiren beschikt als deeltijd hoogleraar over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van strategisch en innovatiemanagement alsook het operationele management. In haar functie o.a. als marketing directeur van KPN en als zelfstandig ondernemer heeft ze veel ervaring met start- ups in ICT en agri–food alsook in de wetenschappelijke R&D wereld. Daarnaast heeft ze ervaring met familiebedrijven”, aldus RvC voorzitter Arnold Hordijk. “Wij hebben Dominique Delporte-Vermeiren leren kennen als een gedreven en aangename persoonlijkheid die graag bereid is om bij Royal Brinkman haar specifieke expertise ter beschikking te stellen. Met haar moderne strategische achtergrond en praktische ervaring is ze een goede aanvulling op ons team.”

Dominique Delporte-Vermeiren volgt Simon Bommeljé op in de RvC van Royal Brinkman. Simon Bommeljé treedt op eigen verzoek af als commissaris en voorzitter vanwege zijn leeftijd (70). Arnold Hordijk is door de commissarissen gekozen als nieuwe voorzitter van de RvC. De complete Raad van Commissarissen van Royal Brinkman bestaat nu uit Arnold Hordijk, René le Clercq en Dominique Delporte-Vermeiren.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
[email protected]
www.brinkman.nl
Publicatiedatum: