Holland Scherming bestaat in 2017 alweer 30 jaar. Het bedrijf ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet: "We zien een blijvende toename in opdrachten, zowel bij bestaande als nieuwe klanten," aldus Peter Rense van Holland Scherming. "Sommige klanten weten zelfs al sinds de oprichting in 1987 de weg te vinden naar het bedrijf, dat sinds 2007 is gevestigd in Maasdijk.""De meeste monteurs werken ook al sinds de begindagen bij ons. Zij zijn voor het onderhoud echt het gezicht van de zaak en hebben in de loop der jaren een goede band opgebouwd met onze vaste Nederlandse klanten."

Ook internationaal gezien timmert Holland Scherming aan de weg. Peter Rense: "In het buitenland ziet men ook steeds vaker het voordeel van het gebruik van kasschermen. Inmiddels hebben we een flink aantal opdrachten uitgevoerd in o.a. Verenigde Staten, Canada, Nieuw Zeeland, Rusland, Polen en tal van andere Europese landen. Het werk is zeer divers; we monteren schermen in zowel foliekassen als glazen kassen, horizontale of gevelschermen, binnen- of buitenschermen. Ook qua omvang zien we veel variatie. Soms gaat het om hele grote nieuwbouwprojecten, dat is echt meters maken. Bij andere projecten, zoals bijvoorbeeld in onderzoekskassen, gaat het juist om hele kleine ruimten. In bijna alle gevallen betreft het maatwerk, waarbij we kunnen laten zien wat we aan expertise in huis hebben."

Uitbreiding
Holland Scherming breidt de komende tijd flink uit. Er zijn nieuwe montageplatforms besteld, die de komende maanden zullen worden ingezet in de productie. Om deze platforms te bemannen, is het bedrijf dan ook per direct op zoek naar extra monteurs. Daarnaast zal het verkoopteam worden uitgebreid met een sales manager export, die verantwoordelijk zal zijn voor de internationale contacten. "In beide gevallen gaat het om werk dat voor een deel in het buitenland wordt uitgevoerd," vervolgt Peter Rense. "Dus iedereen die het leuk vindt om te reizen, beschikt over een gezonde werkmentaliteit en op zoek is naar een gevarieerde baan bij een ambitieuze organisatie, nodig ik bij deze uit van harte uit om te solliciteren."

Voor meer informatie:
Holland Scherming

Honderdland 30
2676 LS Maasdijk
Tel: 0174-5161800174-516180
Fax: 0174-513622
www.hollandscherming.nl