Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe entree Royal Brinkman feestelijk geopend

De afgelopen maanden is er bij Royal Brinkman hard gewerkt aan de verbouwing van de entree en de e-commerce afdeling op het hoofdkantoor in ‘s-Gravenzande. Op donderdag 6 oktober jl. werd de officiële opening verricht door Ton van Mil daarbij gesteund door de medewerkers van de receptie en e-commerce.Na een korte speech opende algemeen directeur Ton van Mil officieel de nieuwe entree en het e-commerce kantoor. Daarna konden medewerkers onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje nemen in de vernieuwde ruimtes. De nieuwe stijl van de entree en de afdeling e-commerce is industrieel, waarbij hout en zwart stalen accenten zijn doorgevoerd in meubilair, plafonds en accessoires.De werkplekken op de vernieuwde e-commerce afdeling zijn ingericht als flexplekken. E-commerce is één van de pijlers van Royal Brinkman en medewerkers vanuit de hele organisatie worden bij deze afdeling betrokken. Middels flexplekken krijgen medewerkers de mogelijkheid om vanaf deze afdeling te werken, met als gevolg een steeds verdere digitalisering van de complete organisatie.

Algemeen directeur Ton van Mil: “De laatste jaren heeft Royal Brinkman sterk ingezet op internationalisering en digitalisering. Hiermee is het bedrijf gemoderniseerd, maar de uitstraling van ons hoofdkantoor bleef daarbij achter. Met de verbouwing hebben we dit recht getrokken: we zijn nu niet alleen een modern bedrijf, maar hebben ook een moderne look & feel!”

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
[email protected]
www.brinkman.nl
Publicatiedatum: