Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hein Lansbergen over Nutri-Phyte;

"Wortelproblemen verleden tijd en een boost voor de groei"

Tholen - Hein Lansbergen van LG Flowers startte vorig jaar met een kleine proef. In een vak (600m) ontstonden er in het najaar wat problemen met de wortels, waarop Bas van Schie hem adviseerde om Nutri-Phyte MagnumS in te zetten. Hein zou zo het gewas sterk kunnen houden.

“Aanvankelijk stond ik hier sceptisch tegenover. Maar ach … baat het niet dan schaadt het niet,” aldus Hein. Na een week zag hij al herstel bij de wortels. “De wortelpunten werden weer wit. Dankzij de groeikracht van de gerbera, reageert het gewas snel op dit middel. Daardoor zie je al snel resultaat. De wortelproblemen waren opgelost.”Dit najaar leek wederom een vak wat achter te blijven. Om echte problemen te voorkomen, zette Hein opnieuw Nutri-Phyte in. En naar eigen zeggen wederom met succes.

“Natuurlijk zijn er ook andere middelen om dit te verhelpen, maar de prijs- kwaliteitverhouding van Nutri-Phyte vind ik beter dan de gangbare middelen”, besluit Hein. Op een oppervlak van meer dan 10 ha, verdeeld over twee locaties in Pijnacker en Delfgauw, kweekt LG Flowers 60 miljoen gerbera’s per jaar. Daarmee behoort het bedrijf tot een van de grootste gerberaproducenten ter wereld.

Voor meer informatie:
Bas van Schie
Pentakeep (dealer Nutri-Phyte MagnumS)
M : 0651 – 342 416

Publicatiedatum: