Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantipp en Palm gaan samen Camellia-variëteiten beheren

Het in Nederland gevestigde royalty management agentschap Plantipp heeft een overeenkomst gesloten met de veredelingstak van het Chinese Palm Landscape Architecture voor het beheer van Camellia-variëteiten.


foto's: Plantipp

De overeenkomst tussen beide partijen omlijnt een selectie van Camellia-variëteiten, die Plantipp wereldwijd zal testen en vertegenwoordigen. Het licentiebeheer gebeurt in nauwe samenwerking met Mark Lunghusen van Australian Horticultural Services en PBR-advocaat Dr. Shujun Yu uit China.

Het officiële moment van tekenen vond plaats tijdens de ‘Chinese Plant Breeders Rights Conference’ in Guangzhou, een jaarlijkse conferentie in september geïnitieerd door het ‘Plant Variety Protection ‘(PVP) departement, een overheidsinstantie van China’s ‘State Forestry Administration’. In het bijzijn van Chinese pers en genodigden tekende Kim van Rijssen namens Plantipp de overeenkomst. Namens Palm waren het Dr. Lui Xinkai en Dr. Zhao Qiangming, die de samenwerking officieel bekrachtigden.Kim van Rijssen, Regional Manager Asia-Pacific bij Plantipp: “Wij zijn verheugd en vereerd te mogen samenwerken met de befaamde veredelaar Dr. Gao Jiyin en zijn onderzoeksteam bij Palm. Een mijlpaal voor Plantipp met betrekking tot de groeiontwikkeling die wij doormaken in Azië.”

Dr. Liu Xinkai, veredelaar bij Palm: “Wij zijn blij te mogen samenwerken met Plantipp. Met deze samenwerking kan Palm nieuwe Camellia-variëteiten wereldwijd op de markt brengen. En uiteindelijk in veel tuinen en huishoudens over de hele wereld."

Over Palm Landscape Architecture
Palm Landscape Architecture Co. Ltd. speelt een rol bij het vormgeven en aanleggen van groen- en tuinprojecten. De veredelingstak van het bedrijf wordt geleid door Dr. Gao Jiyin en Dr. Liu Xinkai. Dr. Gao Jiyin is een gerenommeerd veredelaar van Camellia en een gerespecteerd lid van de Amerikaanse Camellia Sociëteit.

Over Plantipp
Plantipp is gespecialiseerd in royalty management en vertegenwoordigt wereldwijd veredelaars van siergewassen. Op dit moment worden door Plantipp 500 variëteiten beheerd en gepromoot in Europa, U.S.A., Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea, China, Japan, Israël en Zuid-Afrika. Plantipp heeft een passie voor planten en respect voor haar veredelaars.

Voor meer informatie:
Plantipp B.V.
Kim van Rijssen
Tel. +86 1305 1065 119
[email protected]
www.plantipp.eu
www.facebook.com/Plantipp 
Publicatiedatum: