Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Broekhof opent vestiging in Colombia

Broekhof heeft sinds half september een vestiging in Colombia. Vanuit de stad Rio Negro, in het hart van de Colombiaanse bloementeelt, voorziet Broekhof de Colombiaanse bloemenkwekers van met name bloemenhoezen en bijstekers.


De medewerkers, Maria del Pinar Murillo Urrego en Gabriël Restrepo, zijn al ervaren in de Colombiaanse bloemensector.

Om snel te kunnen leveren, is Broekhof het magazijn en kantoor in Rio Negro gestart, vlakbij grote lokale bloemenkwekers. Door de productie van bloemenhoezen in Colombia zelf, zijn de levertijden kort. Ook wordt er rechtstreeks geleverd vanuit Nederland, China en de eigen fabriek van Broekhof in Vietnam. Klantspecifieke leveringen kunnen ook worden gedaan; de designafdeling van Broekhof in Nederland maakt hiervoor de ontwerpen.

Boekettenmarkt VS
In Colombia zijn de kwekers veelal ook boekettenmakers. Op de kwekerijen worden de bloemen en met name gemengde boeketten verpakt en verzonden naar de VS. De vestiging in Rio Negro is opgezet samen met lokale ervaren mensen uit de bloemen-verpakkingsbranche. Zij leiden nu de nieuwe vestiging die ligt op een uur afstand van de miljoenenstad Medellín. Om de Amerikaanse markt nog beter te kunnen bedienen, zal Broekhof begin 2017 ook een kantoor en magazijn in Miami gaan openen.

Voor meer informatie:
Broekhof
Maandagsewetering 40
Postbus 53
2210 AB Noordwijkerhout
www.broekhof.nl
Publicatiedatum: