Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

40-jarig jubileum Kemeling Kunststoffen uit Naaldwijk

Op 23 september heeft Kemeling Kunststoffen haar 40 jarig bestaan gevierd. Een mijlpaal die het bedrijf niet zomaar voorbij wilde laten gaan. De medewerkers hadden echter in het geheim de burgemeester de heer S. van der Tak uitgenodigd. Met een glas champagne en gebak werd dit jubileum met de twee eigenaren Robert en Jan Willem Kemeling gevierd en even teruggeblikt op de afgelopen jaren.In 1976 startte de vader van beide broers, Dick Kemeling, het bedrijf aan de Dortlaan in Naaldwijk met het vervaardigen van polyester bakken voor in de tuinbouw en carrosseriebouw. In 1988 kwam er wegens groei van productie en assortiment een verhuizing naar een groter gebouw aan de Industriestraat. In 1995 werd er een gebouw bijgekocht aan de Industriestraat en tevens nieuw materiaal HDPE en PP toegevoegd aan het assortiment. In 2007 verkocht Dick Kemeling zijn bedrijf aan de beide zonen en stapte er zelf definitief uit. In 2014 werd er afscheid genomen van de polyester tak en de productieruimte omgebouwd voor alleen thermoplasten.

Stand van zaken in 2016
  • 2 vestigingen aan de Industriestraat te Naaldwijk
  • 1700 m2 productieoppervlakte
  • 20 werknemers
De dag werd vervolgens met de klanten, leveranciers en de medewerkers al varend afgesloten met een spetterende show op een prachtige boot in Rotterdam.

Voor meer informatie:
Kemeling Kunststoffen
(0174) 621237
[email protected]
kemeling.nl
Publicatiedatum: