Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Inventive

Slagingspercentage van het productieproces voorspellen met software

De tuinbouwbranche wordt geconfronteerd met IT-landschappen die in een hoog tempo veranderen. Mede dankzij de introductie van Cloud-oplossingen, Apps en online applicaties raakt men het overzicht kwijt en is er een behoefte ontstaan aan één overzichtelijke oplossing om alle processen efficiënter te organiseren. Inventive speelt hierop in met haar Enterprise Resource Platform (ERP).


foto: website Inventive

Het ERP is een plaats waar medewerkers hun werk uitvoeren, maar ook informatie met elkaar delen. Het platform combineert de harde data uit het ERP-systeem met zachte data (willekeurige vastleggingen) uit de bedrijfsprocessen. Hierdoor ontstaat op één centrale plaats een continu groeiende informatiebron, waar men medewerkers en business partners toegang tot kan geven middels relatieportalen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld relaties rechtstreeks in het eigen systeem bestellingen plaatsen. Het Inventive ERP systeem integreert zo de samenwerking tussen de partners in de keten, hetgeen direct de efficiency van de eigen bedrijfsvoering verhoogt.

De processen in de tuinbouwsector
Eén van de projecten waarbij Inventive het tuinbouwproces heeft vertaald naar de Inventive software, is de implementatie van de Young Plants Software bij Gootjes-AllPlant. Dankzij de integratie van deze functionaliteit in de standaard software, kan Gootjes-AllPlant het slagingspercentage van het productieproces voorspellen waardoor zij haar afnemers een leveringszekerheid kan bieden. Dit is één van de oplossing die tot stand is gekomen dankzij een nauwe samenwerking tussen Gootjes-AllPlant en Inventive.

bron: AllPlant

Voor meer informatie over Inventive, klik hier.

Publicatiedatum: