Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouw verhuist naar Hortiversum

Precies anderhalf jaar na de oprichting van Stichting Benefits of Nature verhuizen zij van Bleiswijk naar Zoetermeer. Het nieuwe adres is Louis Pasteurlaan 6, 2719 EE Zoetermeer - direct aan de snelweg A12.

Anderhalf jaar geleden begon het grote avontuur van Benefits of Nature. Om in het begin de operationele kosten laag te houden, hebben ze intrek genomen in het voormalige hoofdgebouw van de veiling in Bleiswijk. Dit pand stond toen al bijna helemaal leeg: "genoeg ruimte om uit te breiden!", grapten ze regelmatig. Gelukkig wisten enkele van de Founding Fathers en Proud Members het kantoor op te frissen met kamerplanten, waardoor ze het er toch goed uit konden houden. Toen bekend werd gemaakt dat het pand een nieuwe eigenaar krijgt, gingen ze op zoek naar iets anders.Stilletjes waren ze al een tijdje aan het kijken naar het oude gebouw van Productschap Tuinbouw. Dit gebouw kreeg een opknapbeurt en werd een verzamelgebouw voor allerlei bedrijven uit de groene sector: ideaal dus. Het gebouw kreeg de naam Hortiversum en huisvest steeds meer bedrijven en organisaties. Vanaf 1 september is BON officieel verhuisd.

LTO Glaskracht Nederland
Benefits of Nature is niet het enige bedrijf dat verhuist naar het Hortiversum. Ook LTO Glaskracht Nederland verhuist naar de Louis Pasteurlaan 6 in Zoetermeer. SIGN, Chryson, Stichting Programmafonds en de gewascoöperaties verhuizen ook mee. Het kantoor is gevestigd op de tweede etage in de A-vleugel.

Voor meer informatie:
Benefits of Nature
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer
[email protected]
www.benefitsofnature.eu
Publicatiedatum: