Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Moerastuintje blijkt ultieme muggenvanger

Het moerastuintje ‘Swamp World’ van Van der Velde Waterplanten uit Bleiswijk blijkt een uitstekende natuurlijke muggenvanger. Met de huidige muggenoverlast wordt het product met vleesetende planten als Dionaea en Sarracenia volop ingezet als natuurlijke insectenvanger. Van der Velde: “Een mooi voorbeeld hoe de consument een extra dimensie geeft aan ons concept”. Swamp World is een aquarium met daarin vleesetende planten. Door de LED-lampjes worden de muggen via een opening in het transparante deksel het ‘plantarium’ ingelokt. Daaruit ontsnappen is voor insecten niet meer mogelijk. Eerder dit voorjaar introduceerde de kweker uit Bleiswijk zijn educatieve plantencollectie ‘Amazing World’ voor kinderen.Accessoires
De productlijn ‘Amazing World’ is speciaal ontwikkeld om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met verschillende soorten planten. De collectie bestaat uit vier minituintjes: DesertWorld (cactussen), SwampWorld (vleesetende planten), VeggieWorld (groente- en kruiden) en WaterWorld (waterplanten). In elke ‘wereld’ zitten planten in een aquarium of een pot (met deksel). Accessoires als bijvoorbeeld visjes, lampjes of sombrero’s maken het extra visueel aantrekkelijk voor kinderen.

Verkoopondersteuning
Van der Velde: “De afgelopen maanden hebben we de puntjes op de i gezet en gaan we ook extra consumentgerichte verkoopondersteuning geven aan de retail. Bij voorbeeld via posters, brochures en de website Amazing-World.nl. Eind augustus vind je er bovendien onze nieuwe inspiratievideo’s.” Amazing World is jaarrond leverbaar, ook met private labels.Kwekerij Van der Velde Waterplanten uit Bleiswijk levert aan retail in onder meer Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Het groenconcept Amazing World is onder meer te zien op Plantarium (24-27 augustus, stand 142), Groendirekt (24-26 augustus) en de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer (2-4 november).

Voor meer informatie:
Van der Velden Waterplanten
010 521 38 00
[email protected]
Publicatiedatum: