Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Sunrich - Van Gogh’s Favorite'

Samenwerking Takii - Van Gogh Museum krijgt vervolg

Takii en het Van Gogh Museum roepen een nieuw keurmerk voor zonnebloemen in het leven: ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’. Vanaf 22 augustus zullen de zonnebloemen onder het keurmerk voor zowel bloemist als consument beschikbaar zijn.Meesterwerk van de kweker
Het telen van ‘Sunrich’ zonnebloemen resulteert in een product met zware stelen en grote zonnebloemknoppen, die een langdurige houdbaarheid garanderen. Geselecteerde zonnebloemkwekers uit Nederland mogen het keurmerk ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ voeren van veredelaar Takii. De verse bloemen worden als ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ verkocht in een luxe geschenkverpakking of door de bloemist verwerkt tot een boeket, inclusief herkenbaar etiket. De multifunctionele verpakking in een ontwerp naar Van Goghs werk is ontwikkeld in samenwerking met het Van Gogh Museum en kan ook gebruikt worden als bloemenvaas. Binnenkort is het voor iedereen mogelijk om een bloeiend Van Goghs meesterwerk in huis te hebben staan. ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’-zonnebloemen zijn exclusief verkrijgbaar in de museumshop van het Van Gogh Museum op het Museumplein te Amsterdam én bij de betere bloemist in Nederland en België.

Takii zonnebloempartner Van Gogh Museum
Sinds 2015 is Takii de officiële zonnebloempartner van het Van Gogh Museum. Na het zonnebloemenlabyrint in september 2015, ter ere van de opening van het nieuwe entreegebouw van het Van Gogh Museum, gaat het partnerschap verder in het nieuwe keurmerk ‘Sunrich - Van Gogh’s Favorite’. Bloemengroothandel Bab Star, Royal Floraholland en branchevereniging VBW zijn partners die dit initiatief ondersteunen. Dit jaar zal het keurmerk ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ ontwikkeld en geïntroduceerd worden. De brede lancering staat gepland voor 2017.


Publicatiedatum: