Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ammerlaan The Green Innovator wint Klimaatpenning

Vrijdag ontvingen Ammerlaan The Green Innovator en Robin Berg een HIER klimaatpenning voor hun bijdrage aan de aanpak van het klimaatprobleem. De jury, met onder anderen voorzitter Ed Nijpels en prinses Laurentien, nomineerde eerder drie personen en drie organisaties. Ruim honderd opiniemakers en deskundigen op het gebied van klimaat en energie, die aanwezig waren op de HIER klimaatborrel in Utrecht, bepaalden de uiteindelijke winnaars via een live stemming.
 


Ammerlaan The Green Innovator levert als eerste in Nederland via glastuinbouw aardwarmte aan 470 appartementen in de wijk Pijnacker Noord. Met de overstap van gas naar aardwarmte wordt 95 procent CO2 en 54 procent NOx bespaard. Op het aardwarmtenetwerk, dat zo ontworpen is dat in de toekomst meerdere duurzame warmtebronnen kunnen worden aangesloten, zijn inmiddels een tiental tuinders aangesloten.

Bron: HIER klimaatbureau
Publicatiedatum: