Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Asbest eraf, zonnepanelen erop bij Voort Chrysanten

Ook in de chrysanten wereld is men steeds bewuster bezig met de verduurzaming van de keten. Zo ook bij Vd Voort Chrysanten. De kweker heeft afgelopen dagen het aanwezige asbest laten verwijderen en hiervoor in de plaats sandwich isolatiepanelen en zonnepanelen laten monteren tbv de eigen energie voorziening.Raymond Mauritz van Reytec Innovation Projects laat weten dat door een 'geolied systeem' de overlast voor de werkzaamheden aan de bedrijfsruimte slechts beperkt is tot enkele dagen. "De sandwichpanelen zijn een aantal dagen van te voren geleverd, waarna het asbest dak door een gecertificeerd bedrijf werd verwijderd."

Na verwijdering en vrijgave wordt er aansluitend begonnen met de montage van de dakpanelen, zodat het geheel zsm weer dicht is.Het is zaak asbest te vervangen en vanuit overheidswege is bepaald dat dit voor 2020 moet zijn gepiept. Om ondernemers hierin bij te staan, zijn er voor de investering diverse subsidiepotjes beschikbaar. Wanneer men tegelijk asbest verwijdert en zonnepanelen installeert, kan men hiervoor in aanmerking komen.Voor meer informatie:
Reytec Innovation Projects
Raymond Mauritz
T: (0174) 247 490
E: raymond@reytec.eu
www.reytec.euR.& A. v.d. Voort Chrysanten

Arjan v/d Voort
M: +31621950988
Richard v/d Voort
M: +31655783694
www.vdvoortchrysanten.nl
Publicatiedatum: