Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Florensis

200 miljoenste plantje voor 2016 geboekt

Florensis Cut Flowers heeft afgelopen maandag (20 juni) de 200 miljoenste plant geboekt voor levering in 2016. 'Het zat er aan te komen, maar we hebben deze bijzondere mijlpaal toch eerder bereikt dan verwacht', aldus het bedrijf op diens website. 'Dit is een moment waar we uitermate trots op zijn en even bij stil willen staan.'

In 2011 produceerde de leverancier van jonge planten 110 miljoen jonge planten voor snijbloemen. Nu vijf jaar later hoopt men uit te komen op een totaal van 225 miljoen.

In 2009 heeft Florensis de activiteiten, waaronder de productie en verkoop van snijbloemen jonge planten, overgenomen van Ball. De locatie in Rijsenhout is volledig afgestemd op de productie en distributie van jonge planten snijbloemen. Inmiddels is Florensis Cut Flowers marktleider in de productie van snijbloemen uit zaad en heeft het over de afgelopen vijf jaar de verkoop van snijbloemen verdubbeld.


Voor meer informatie:
Florensis
Langeweg 77-85
3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht
T: +31 78 623 3200
F: +31 78 610 4411
E: [email protected]
www.florensis.nl

Publicatiedatum: