Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
KP Holland FlowerTrials Event

Veel interesse voor de sierteeltmarkt van morgen

KP Holland organiseert tijdens de FlowerTrials van 14 tot 17 juni het KP Holland FlowerTrials Event: lunchsessies waarbij het publiek wordt meegenomen naar andere wereldmarkten. Hoe is de markt in China georganiseerd? Welk effect heeft het veilsysteem in Brazilië op een teelt als Kalanchoë? Hoe verloopt de afzet in USA? Wat zijn de laatste ontwikkelingen in Europa? Vragen waar sprekers van verschillende bedrijven uit onze sector in deze landen antwoord op geven, verrijkt met hun visie richting de toekomst.



Op de eerste dag van het Event hadden ruim 100 mensen hun weg naar het bedrijf gevonden en luisterde men met veel interesse naar 3 sprekers rond het thema ‘How can we help you sell’. Leon Buskermolen, directeur van Hamiplant, belichtte de Europese markt. Albert Mak, directeur van FloraGreen uit China, vertelde over de ontwikkelingen op de Chinese markt. Joseph Roberts van ForemostCo uit de USA gaf zijn visie op de Amerikaanse markt.



Donderdag 16 juni vindt het tweede deel van het KP Holland FlowerTrials Event plaats met weer 3 sprekers die hun visie op de verschillende wereldmarkten zullen presenteren.

Bekijk het programma en meer informatie op www.kpholland.nl



Voor meer informatie:
KP Holland
Lange Broekweg 84
2671 DW Naaldwijk
T: 0174-623666
[email protected]
www.kpholland.nl
Publicatiedatum: