26 t/m 29 januari 2016

Vierenzestig Nederlandse sierteeltbedrijven in BIZZ Holland stand op IPM Essen

Op de komende editie van Internationale Pflanzenmesse (IPM), Duitsland, presenteren 64 Nederlandse sierteeltbedrijven zich in de gezamenlijke BIZZ Holland stand in hal 12 (standnummer 12A13). De beurs wordt gehouden van 26 t/m 29 januari 2016 in Essen. Deelnemers komen onder andere uit de boomteeltregio’s Boskoop, Opheusden, Venlo en Zundert en verrassen de bezoekers met het actuele aanbod van tuinplanten en bomen voor 2016.De vierde editie van de BIZZ Holland stand op IPM was snel volgeboekt. Helaas kon een deel van de aanvragen niet worden gehonoreerd met een stand ondanks pogingen om méér vierkante meters bij de Messe organisatie te verkrijgen. Een overzicht van deelnemers is te vinden op de website van BIZZ Communications.

Plantarium Promotie Plein
De internationale vakbeurs voor de Boomkwekerijsector, Plantarium, is prominent aanwezig in de BIZZ Holland stand op het Plantarium Promotie Plein. Op dit nieuwe plein presenteert Plantarium het thema voor de 34e editie van de beurs, die van 24 t/m 27 augustus 2016 plaats vindt. Daarnaast is er informatie over deelname en een bezoek aan Plantarium te verkrijgen. Bedrijven die op dit moment niet kunnen deelnemen aan de BIZZ Holland stand en deelnemer zijn aan Plantarium (of voornemens) wordt de mogelijkheid geboden om op het Plantarium Promotie Plein hun product aan het grote internationale publiek te tonen.

Show Your Colours
Samen met IPM-Essen organiseert BIZZ Holland de Show Your Colours verkiezing. Deelnemers aan IPM kunnen planten en/of concepten inzenden voor de Show Your Colours Award IPM 2016. De inzendingen krijgen een prominente plaats in de BIZZ Holland stand én in de foyer ‘Eingang Ost’. Een deskundige vakjury beoordeelt de inzendingen, maar ook bezoekers mogen hun stem uitbrengen. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 28 januari in de BIZZ Holland stand. Inschrijven kan tot 1 december 2015. Het deelname formulier kan worden gedownload op de website van IPM en/of de website van BIZZ Communications.

BIZZ Communications
BIZZ Communications verzorgt de communicatie rondom BIZZ Holland en de deelnemers. Naast IPM en Plantarium staan ook andere internationale beurzen en handelsmissies op het programma om verdere invulling te krijgen. Op www.bizzcommunications.nl staan de programma’s vermeld die op dit moment in onderzoek of in uitvoering zijn.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven