Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bestuur en nieuwe huisstijl KSV Oost Nederland

Piet Kniest, al 15 jaar directeur van KSV Oost Nederland, legt deze functie vanaf september 2015 neer. Op 65 jarige leeftijd gaat Piet verder als oproepchauffeur binnen het bedrijf dat hij zelf heeft helpen opbouwen. Zijn functie wordt overgenomen door Bart Wezendonk in samenwerking met Michelle Poos. Samen gaan zij met een nieuwe huisstijl, een herziene website maar met dezelfde “afspraak is afspraak” kernwaarden verder met het werk van Piet.


Een van de wagens van KSV

KSV heeft besloten om relaties uit de regio de mogelijkheid te bieden om reclame uitingen te plaatsen op enkele van haar wagens. Dit wordt gedaan om het kwekersgebied wat meer naar buiten te brengen en positief te promoten. De eerste relatie die bij dit project is aangesloten, is Kwekerij Borgijink Bouvardia uit Groessen. Hun logo en producten worden getoond op onze oplegger. Deze oplegger van Schmitz Cargobull is samen met een nieuwe Mercedes Actros trekker aangeschaft in de nieuwe huisstijl van KSV. Deze nieuwe huisstijl is ook direct terug te vinden op de nieuwe website van KSV: www.ksvoostnederland.nl.

Op deze vernieuwde website vindt u informatie over de werkwijze, achtergrond, foto’s en de contactgegevens van KSV Oost Nederland.

Voor meer informatie:
KSV Oost Nederland
Wellensiekstraat 4
6710 XZ Ede
Bart Wezendonk
E: info@ksvoostnederland.nl
Michelle Poos:
E: planning@ksvoostnederland.nl
www.ksvoostnederland.nl
Publicatiedatum: