Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
van eenmanszaak naar familiebedrijf

Driejarig jubileum voor Doekendraad.nl

Tholen - 8.000.000 meter polyesterdraad, 900.000 meter staaldraad, 95.000 m² schermdoek en 65.000 m² AC folie. Dat zijn de materialen die Cees van der Kaaij naar schatting heeft verwerkt sinds hij drie jaar geleden voor zichzelf begon met Doekendraad.nl

Renovatie
Met twintig jaar ervaring in de schermtechniek begon Cees van der Kaaij precies drie jaar geleden voor zichzelf. Niet de beste tijd: de tuinbouw stond onder druk en de energiekosten gingen alleen maar omhoog. Van der Kaaij besloot zich daarom specifiek te richten op de vervangings- en renovatiemarkt van schermdoeken en draadbedden. Inmiddels weten veel telers de weg naar hem te vinden en is het geen eenmanszaak meer: zoon Colin is sinds anderhalf jaar voltijds bezig in het bedrijf. "We zijn bij het hele project betrokken", vertelt Van der Kaaij. "Van levering van doek en materiaal tot begeleiding van de uitvoering. Dat kunnen zowel onderaannemers zijn als telers zelf, die het in eigen beheer uitvoeren om kosten te besparen."



Bijzondere projecten
Doekendraad.nl is niet alleen actief in de tuinbouw. Er komen steeds meer bijzondere projecten bij. Zo hebben ze laatst een distributiecentrum van een webwinkel voorzien van schermen. "Om preventief zonne instraling weg te schermen. Dat was wel een van de leukste klussen van de laatste tijd."



Gebruikt materiaal
Van der Kaaij werkt zowel met nieuwe materialen, die hij rechtstreeks van de producent betrekt, als met gebruikte producten. Dat doet hij sinds hij zag wat voor prima materialen er uit de tuinbouw weggegooid worden. "Zonde en kapitaalvernietiging. Het is ideaal voor telers met een kleiner budget, doe-het-zelvers of bijvoorbeeld huurkassen."

Het gebruikte schermdoek of schermmateriaal wordt ingenomen. "Al het materiaal wordt zorgvuldig uitgezocht", vertelt Van der Kaaij. "Onze ervaren montageteams zijn inmiddels gewend om met gebruikt materiaal te werken. Alleen het beste gaat mee voor het hergebruik. Wanneer het eenmaal gemonteerd zit, ziet niemand meer dat er gebruikt materiaal in zit."

Voor meer informatie:
Doekendraad.nl
Cees van der Kaaij 06-83991244
Colin van der Kaaij 06-28792232
info@doekendraad.nl


Publicatiedatum: