Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwste gerbera-rassen 2015 gepresenteerd in promotiefolder

De Novelties Gerbera promotiefolder 2015 met de nieuwe Gerbera-introducties (mini & grootbloemig) is weer beschikbaar. Deze nieuwe soorten zijn nu of op korte termijn beschikbaar via FloraHolland. Bij alle 87 nieuwe soorten staat aangegeven wie de aanvoerder is. De folder is samengevoegd tot een uitklapposter met alle nieuwe introducties en is digitaal beschikbaar via de website van FloraHolland:



De gedrukte poster is vanaf week 37 te verkrijgen via de veilingmeesters van Gerbera op alle locaties van FloraHolland inclusief veiling Rhein-Maas. Deze folder is een initiatief van FloraHolland in samenwerking met de veredelaars van Gerbera: Florist Breeding & Propagation, LG Flowers, Scheurs, Holstein Flowers, Dűmmen Orange en Van der Wilt Gerbera’s Quality Flowers en Breeding.

Surf naar www.colouredbygerbera.com voor meer informatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeesters van Gerbera of Coördinator Product Ferry Haring, ferryharing@floraholland.nl.
Publicatiedatum: