Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Summerflowers en FlorAccess tekenen samenwerkingsovereenkomst

Op 1 juni ondertekenden Summerflowers en FlorAccess een samenwerkingsovereenkomst. Bloemen die in een niche van de markt zitten, zijn nu daardoor beter vindbaar en zichtbaar op het internet via FlorAccess.


Pieter Kroese

“Internet is tegenwoordig dé poort naar de koop van de beste bloemen en andere sierteeltproducten”, zegt Pieter Kroese, directeur van FlorAccess, “Voor iedere kweker is het daarom belangrijk dat hun producten goed vindbaar zijn. Het bijzondere van de samenwerking met Summerflowers is dat producten die voorheen moeilijk vindbaar waren, nu uit de anonimiteit komen.” De producten van de kwekers van Summerflowers zijn beter zichtbaar in een speciale catalogus, professioneel vertaald naar zestien talen. Deze catalogus staat ook op de eigen website van Summerflowers.


Jan de Boer

“Summerflowers informeert de Nederlandse bloemenhandel over de beschikbaarheid van zomerbloemen”, aldus Summerflowers-oprichter Henk van den Berg. “Deze partijen kennen onze kwekers vaak al.” Naast bestaande klanten wil Summerflowers de bloemen ook onder de aandacht brengen bij nieuwe kopers, elders in Europa. “De structuur en professionele meertaligheid van FlorAccess maakt dat onze producten beter vindbaar zijn in het buitenland.”

Vanuit de handel wordt positief gereageerd op deze samenwerking. Jan de Boer van Barendsen: “Ik ben blij dat Summerflowers en FlorAccess elkaar hebben gevonden. Het is belangrijk dat de wereld ziet welk assortiment we bieden.” Barendsen is een exporteur, die zich specialiseert in het niche segment (www.barendsen.nl).

(Rechts: Henk van de Berg)

Voor meer informatie:
Summerflowers
Summerflowers (www.summerflowers.nl) verzorgt wekelijks de informatievoorziening van de aangesloten kwekers naar de handel. Daarnaast geeft ze de bloemist inzicht in de beschikbaarheid van zomerbloemen.

FlorAccess
Op FlorAccess.com (www.floraccess.com) zien kopers uit de sierteeltsector waar en wanneer welke bloemen te koop worden aangeboden. Van de 10.000 bezoekers die de site per maand trekt, komt 85% uit het buitenland. Via FlorAccess worden deze bedrijven gemiddeld drie keer vaker bezocht dan via hun eigen website.


Publicatiedatum: