Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Perkgoed Partners opent deuren van proeftuin

Deze week opent Perkgoed Partners exclusief voor genodigden de deuren van hun proeftuin in Ens. In- en verkopers voor retailers kunnen in de proeftuin zelf zien welke eenjarige tuinbloeiers ideaal zijn voor hun klanten .Voor het tweede achtereenvolgende jaar zetten de Perkgoed Partners de deuren van hun proeftuin open. “Het is de kraamkamer van ons assortiment,” vertelt René Wouters, directeur Kwekerij Wouters en onderdeel van Perkgoed Partners. René: “Voordat wij perkgoed aanbieden aan onze klanten, testen we het assortiment uitgebreid in onze proeftuin. We combineren genetica van verschillende veredelaars en ontwikkelen zo de ideale programma’s en mixen. Het mooie is dat de klant hier zelf kan zien wat wel en niet werkt, zodat ze precies weten wat ze kopen. Bovendien weten we ook wat het bloeisucces is, waardoor de consument tevreden is met onze tuinbloeiers. ”

Dit jaar is er speciale aandacht voor de uitgebreide collectie Festival Colours met de nieuwe Aqua Easy pot. Daarnaast introduceert Perkgoed Partners een nieuwe ecologische verpakking van perkgoed (Pak & Plant). Tot slot kan men de Season’s Best-collectie bewonderen in de proeftuin. Deze productlijn bestaat inmiddels uit 3 categorieën: ‘Taste’, ‘Colours’ en ‘Survivor’.

De proeftuin in Ens is alleen op afspraak toegankelijk en is tot en met juli op z’n mooist. Kijk voor meer informatie op www.perkgoedpartners.nl.

Perkgoed Partners is een samenwerkingsverband tussen plantenkwekerij Leo Ammerlaan en Kwekerij Wouters.

Voor meer informatie
Perkgoed Partners
Servaas Baan, accountmanager
T +31 (0) 6 5572 10 36
E [email protected]
www.perkgoedpartners.nl
Publicatiedatum: