Perkgoed Partners opent deuren van proeftuin

Deze week opent Perkgoed Partners exclusief voor genodigden de deuren van hun proeftuin in Ens. In- en verkopers voor retailers kunnen in de proeftuin zelf zien welke eenjarige tuinbloeiers ideaal zijn voor hun klanten .Voor het tweede achtereenvolgende jaar zetten de Perkgoed Partners de deuren van hun proeftuin open. “Het is de kraamkamer van ons assortiment,” vertelt René Wouters, directeur Kwekerij Wouters en onderdeel van Perkgoed Partners. René: “Voordat wij perkgoed aanbieden aan onze klanten, testen we het assortiment uitgebreid in onze proeftuin. We combineren genetica van verschillende veredelaars en ontwikkelen zo de ideale programma’s en mixen. Het mooie is dat de klant hier zelf kan zien wat wel en niet werkt, zodat ze precies weten wat ze kopen. Bovendien weten we ook wat het bloeisucces is, waardoor de consument tevreden is met onze tuinbloeiers. ”

Dit jaar is er speciale aandacht voor de uitgebreide collectie Festival Colours met de nieuwe Aqua Easy pot. Daarnaast introduceert Perkgoed Partners een nieuwe ecologische verpakking van perkgoed (Pak & Plant). Tot slot kan men de Season’s Best-collectie bewonderen in de proeftuin. Deze productlijn bestaat inmiddels uit 3 categorieën: ‘Taste’, ‘Colours’ en ‘Survivor’.

De proeftuin in Ens is alleen op afspraak toegankelijk en is tot en met juli op z’n mooist. Kijk voor meer informatie op www.perkgoedpartners.nl.

Perkgoed Partners is een samenwerkingsverband tussen plantenkwekerij Leo Ammerlaan en Kwekerij Wouters.

Voor meer informatie
Perkgoed Partners
Servaas Baan, accountmanager
T +31 (0) 6 5572 10 36
E servaas@perkgoedpartners.nl
www.perkgoedpartners.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven