Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oude computers gezocht voor Stichting Play 4 Kids

Heb jij verouderde computers, telefoons of onderdelen daarvan en weet je eigenlijk niet wat je er mee moet? Wil jij meehelpen aan een betere, meer verantwoordelijke afvoer van ICT apparatuur bij je thuis en in jouw bedrijf? Esther Groenewegen, de vrouw van AGF-handelaar Michiel Groenewegen, zamelt voor Stichting Play 4 Kids oude computers in. De oude computers en telefoons (die je toch niet meer nodig hebt) worden gerecycled via een gerenommeerd bedrijf. De opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan de Stichting om kansarme kinderen in Nederland en buitenland te helpen.

Waarom deze oplossing?
"Als ondernemer en ouder ben ik mij bewust van de kansen en mogelijkheden die wij hier in Nederland hebben. Daar ben ik dankbaar voor. Maar tegelijkertijd besef ik dat niet iedereen zich in die positie bevindt en voor hen wil ik graag iets kunnen betekenen. Dit ga ik doen met een groep ondernemers die net als ik een positieve bijdrage wil leveren aan de maatschappij. Wij kwamen toen in aanraking met Stichting Play4kids, die zich inzet voor kansarme kinderen in Nederland en buitenland", vertelt Esther Groenewegen. "De drijvende veren van de Stichting, Saar en Rob Houwaart, vertelden ons over dit prachtige project: bijdragen aan duurzaam ondernemen en kansarme kinderen helpen. Dit mes snijdt dus aan twee kanten!"

Hoe gaat het in zijn werk?
Voor bedrijven is er een minimum van 25 computers. SNEW komt deze computers bij uw bedrijf ophalen. De oude ICT apparatuur wordt aan SNEW (www.SNEW.eu), gerenommeerd bedrijf, aangeboden om op een verantwoorde wijze te worden geformatteerd* en afgevoerd. SNEW begrijpt dat bedrijven best mee willen werken aan een verantwoorde afvoer van ICT apparatuur, maar dat zij daar geen extra zorg en last van willen hebben. Daarom neemt SNEW dit voor zijn rekening en formatteert de computers worden zodat er geen vertrouwde informatie op straat komt te liggen. Er wordt een certificaat afgegeven.

Wat voor voordelen heeft dit voor jou?
1. Jouw oude computers, telefoons en randapparatuur krijgen een tweede leven en
helpen hierbij kansarme kinderen.
2. Je wordt ontlast: jij hoeft de oude computers niet zelf te formatteren en af te voeren.
3. De oude computers worden op een verantwoorde manier gerecycled (minder
belastend voor het milieu).

Schonenberg Hoorcomfort is jou al voorgegaan en heeft de stichting kunnen verblijden met drie pallets oude computers! Particulieren zijn ook van harte welkom! Heb jij thuis nog een oude computer, oude (mobiele) telefoons of onderdelen daarvan? Dan zijn die ook van harte welkom! Op deze manier draag je bij aan een schoner milieu en help je kansarme kinderen.

En dan nu de vraag....
Heb jij, binnen jouw bedrijf, nog ouder ICT apparatuur (computers of onderdelen daarvan, telefoons mobiel en vast of randapparatuur)? Zou jij die willen doneren aan de Stichting Play4Kids? Of ken je nog andere mensen die hieraan mee willen werken?


Voor meer informatie of om een afspraak te maken:
Esther Groenewegen
[email protected]
06-52 05 66 89
www.stichtingplay4kids.com
www.SNEW.eu
Publicatiedatum: