Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantarium & GROEN-Direkt in foto's

Tholen - De 36ste editie van Plantarium 'nieuwe stijl' mag van de gemiddelde standhouder en bezoeker op sympathie rekenen. Van een meer consument- en marketing-gerichte benadering van afgelopen jaren, werd de nadruk weer stevig op handel en kweker gelegd. Daarbij werd ook de beurs in zijn geheel verhuisd naar het GROEN-direkt gedeelte, waardoor nu feitelijk sprake was van een beurs.



Van linksboven mee met de klok: Asra Plant, Jan Kastelein en Elmar Visser van Groen Vision, Onno Zonneveld van Vitroflora en de heren van Quality Green Plants

Praktisch een stuk handiger en voor kweker, toeleverancier en handelaar ook overzichtelijker. “De combinatie van de vrije marktplaats Plantarium, waar innovaties, introducties en relatiebeheer centraal staan, met het uitgebreide aanbod van kwekers bij GROEN-Direkt, was voor veel bezoekers een grote meerwaarde”, aldus Jos van Lint van de organisatie.


Cees Bronkhorst en Ronald Lammers van SierteeltSales, Wilco Dorresteijn van Delphy, Johan en Michiel Stolwijk van Joh. Stolwijk & Sohne en Cees v/d Heide en Anneke Hoeijbos van VDH Foliekassen

Hoewel aantallen (nog) niet bekend zijn en (dus) het teruglopende bezoekersaantal van de afgelopen jaren een halt is toegeroepen, is niet bekend, maar zowel woensdag als donderdag maakte het geheel een levendige indruk. Ook het Holygreen Festival, dat op vrijdag plaatsvond, werd door zo'n 1000 mensen druk bezocht.

Publicatiedatum: