Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rush hour in sierteeltland

Tholen - En weer is de FlowerTrials groter dan vorig jaar. Het Italiaanse Gruppo Padana, het Deense Roses Forever en het eveneens Deense Queen Genetics sluiten aan, waarmee het aantal deelnemers uitkomt op 60. Dalina Genetics is overgenomen en doet als aparte entiteit niet langer mee; Cultivaris slaat een jaartje over.



Deze week, of beter weken, is het voor het het hele bloemenvak alle hens aan dek. Hadden we vorige week nog de Lily Days, nu zijn dat de FlowerTrials. Maar daarnaast is er van alles en nog wat te toen: de nieuwe beurs Garden Trials and Trade is zojuist van start gegaan, in Amsterdam komt de wereld van de tuinbouwtoeleveranciers (m.n. techniek) samen in de RAI voor de Greentech; houd een flinke batterij orchideeënkwekers open huis in het inmiddels gevestigde samenwerkingsverband 'orchid inspiration days'; en is ook het World Horti Center plaats van de door Decorum georganiseerde Summer Fair.

Wij van onze kant willen natuurlijk overal bij zijn, alle noviteiten uitlichten en alle innovaties en andere nieuwtjes optekenen. Dat is misschien wat al te ambitieus en mochten we u missen - stuur dan vooral even een mailtje!



Een of meerdere locaties bezoeken van de FlowerTrials, pak dan de handige routeplanner van de FlowerTrials erbij. Meer informatie over de GreenTech vindt u hier. Benieuwd naar de ins en outs van de Orchid Inspiration Days, klik hier; meer informatie over de Garden Trials and Trade, zie de website; en voor meer informatie over de Summer Fair in het WHC, waar ook nog allerlei andere dingen te doen zijn, klikt u hier.
Publicatiedatum: