Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Teller voorinschrijvingen al op 700"

Gezellige drukte verwacht bij Dwars door de Kas dit weekend

Tholen - Op 9 en 10 juni 2018 fietst men weer Dwars door de Kas. Dit jaar niet één, maar twee dagen Dwars door de Kas. Er zijn verschillende fietsroutes door het Westland uitgestippeld, dwars door de kassen van diverse tuinbouwondernemers.



Druk
Ruud en Agnes Scheffers van Dracaenakwekerij 'De Plaats' uit Honselersdijk zijn helemaal klaar voor het festijn. "Tijdens de vorige editie in 2015 hebben we ontzettend leuke reacties gehad. Ik gaf uitleg over het bedrijf en er kwamen steeds meer mensen luisteren. We hebben een lijst gemaakt en mensen gingen maar wat graag op de foto. Via onze Facebook-pagina konden ze hun foto terugvinden. Nog steeds hoor ik van mensen: ik ben toen in je kas geweest!" lacht Ruud.

Het wordt druk, vertelt Ruud enthousiast. "In 2015 hadden we 150 voorinschrijvingen. Toen deden er 700 fietsers mee, alleen op de zaterdag. Voor deze editie staat de teller van de voorinschrijving al op 700."



Ben de Westlandse Bij
Dit jaar kunnen de deelnemers niet alleen in de lijst op de foto, maar ze kunnen ook een kiekje maken met de Westlandse stripfiguur Ben de Bij. Ruud en Agnes hebben voor deze editie de auteur van de strip gestrikt. In de kas wordt het 4e album gepresenteerd en de auteur is twee dagen lang aanwezig om zijn albums te signeren.

Meer informatie over de route en organisatie vind je hier.