Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
terugblik open dag SO Natural

Orchideeënkwekerij doneert € 37.000,- aan goed doel

Op zaterdag 7 oktober jongstleden organiseerde orchideeënkwekerij SO Natural samen met haar winkel Orchids & SO de jaarlijkse open dag voor consumenten uit de Randstad. De volledige opbrengst van de open dag, een recordbedrag van € 37.000,-, wordt gedoneerd aan Double Harvest in Haïti. Dit goede doel zet zich sinds 1966 in tegen armoede op het eiland door werkgelegenheid te creëren in de agrarische sector, kinderen te voorzien van educatie en omwonenden te voorzien van medische zorg en warme maaltijden.


foto's: SO Natural

Ruim vijfentwintighonderd bezoekers bezochten de open dag met programmaonderdelen, zoals rondleidingen, orchideeënkunst, styling advies, workshops, hulp bij orchideeënverzorging, een bruidsshow en een markt. Met de hulp van sponsors zoals Eurojob, De Berckelaer Wonen en Slapen, Pottery Direct, Zuidkoop en Hark Orchideeën en de verkoop van orchideeën, rondleidingen en workshops is een recordopbrengst van € 37.000,- opgehaald voor Double Harvest in Haïiti.



Double Harvest investeert de volledige donatie in het onderwijs, het verder opzetten van agrarische projecten, het bouwen van veilige woningen en het aanleggen van waterleidingen met schoon drinkwater. De open dag werd voor de zesde keer georganiseerd. In voorgaande jaren doneerde SO Natural € 27.000,- en € 28.500,- aan Double Harvest in Haïti. De ontwikkelingsorganisatie heeft banden met het Amerikaanse partnerbedrijf van SO Natural, Green Circle Growers.









Voor meer informatie:
SO Natural
T. 079 - 593 52 10
F. 079 - 593 52 22
E. info@sonatural.nl
www.sonatural.nl
Publicatiedatum: