Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deelnemende bedrijven van Orchid Inspiration Days verrassen exporteurs

De 8e editie van Orchid Inspiration Days zit erop. Maar liefst dertien orchideeënkwekers openden dit jaar hun deuren om klanten en eindklanten te inspireren met hun producten en verhalen. Afgelopen donderdag werd deze editie afgerond met een bezoek aan twee exporteurs.


Glenn Bovenlander van Noviflora en Addie Groen van Phalaenova

Terugblik Orchid Inspiration Days 2024
Een uniek aspect van dit evenement is dat het de mogelijkheid biedt om in een korte periode een groot aantal belangrijke spelers uit de orchideeënmarkt te bezoeken. Hierdoor kunnen klanten en eindklanten een grote variëteit aan orchideeën verkennen. De collectie varieert van Phalaenopsis in alle vormen, kleuren en maten tot de meest bijzondere exclusieve orchideeënsoorten. Maar niet alleen het assortiment zelf staat gedurende dit evenement centraal. De deelnemende bedrijven inspireren hun bezoekers ook op het gebied van trends, (winkel)concepten, bedrijfstechnieken en duurzaamheid. "Wij ervaren Orchid Inspiration Days elk jaar als heel positief, onder andere omdat het zo'n compleet aanbod biedt van verschillende soorten orchideeën. Daarnaast verlaagt het evenement de drempel om ook eens langs te gaan bij bedrijven waar je nog geen zaken mee doet en dat vinden wij erg waardevol" aldus Rudolf van der Ende van Blume2000.

Blijk van waardering
De dertien deelnemende bedrijven van Orchid Inspiration Days besteden ieder jaar opnieuw veel tijd en aandacht aan het evenement. Ze waarderen het dan ook enorm dat zowel nationale als internationale klanten gedurende het evenement de moeite nemen om een bezoek te brengen aan hun kwekerij. Exporteurs Noviflora en Moterra/Floréac hebben zelfs alle dertien deelnemende bedrijven van Orchid Inspiration Days 2024 bezocht. Als blijk van waardering werden zij daarom vorige week verrast met een ijscokar.

Bron: Pull Position

Publicatiedatum: