Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floral Trade Group en Stichting Flower Parade Rijnsburg verlengen samenwerking

Floral Trade Group en Stichting Flower Parade Rijnsburg hebben hun bestaande samenwerking met drie jaar verlengd. Deze vernieuwde partnerschapsovereenkomst is gericht op het ondersteunen en versterken van de jaarlijkse Flower Parade in Rijnsburg. Floral Trade Group zal opnieuw verantwoordelijk zijn voor de inkoop en verdeling van zowel ingekochte als gedoneerde bloemen. Bovendien zal de Flower Parade verzekerd zijn van de deelname van een praalwagen van Floral Trade Group.


Hans van der Plas (FTG) en Dirk Hogervorst (Flower Parade)

Elk tweede weekend van augustus trekt de Flower Parade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk, met een spectaculaire finish op de boulevard van Noordwijk. Dit paradepaardje van de sierteeltsector trekt jaarlijks een groot aantal bezoekers uit binnen- en buitenland. "Het is cruciaal dat we een solide basis hebben van deelnemers en professionele bedrijven die onze organisatie ondersteunen. We zijn dan ook zeer tevreden met het langdurige en warme contact met Floral Trade Group en kijken uit naar de voortzetting van deze samenwerking," aldus Dirk Hogervorst, voorzitter van de Flower Parade.

De organisatie van dit evenement vraagt jaarlijks veel inzet vanuit de sierteeltsector en wordt voornamelijk gedragen door vele vrijwilligers. "We zijn al jarenlang betrokken bij de Flower Parade en hebben in de loop der jaren de samenwerking verder geoptimaliseerd," zegt Hans van der Plas, directeur van Floral Trade Group. "We zitten dicht op de markt, waardoor we de juiste bloemen kunnen inkopen, en dankzij onze efficiƫnte interne logistiek kunnen we de bloemen snel en nauwkeurig verdelen per praalwagen of personenauto. Het steken van de bloemen moet in een kort tijdsbestek gebeuren, waardoor er geen ruimte is voor fouten. Het is bovendien geweldig om in je eigen regio een praalwagen van Floral Trade Group te zien rijden en zo bij te dragen aan de promotie van ons mooie vak."

Voor meer informatie:
Floral Trade Group
Tel: 071 409 8999
www.floraltradegroup.com

Publicatiedatum: