Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dé kans om kleurrijk Westland te laten zien

Tour de France Femmes

Op 12 augustus start in Rotterdam de Tour de France Femmes en de eerste etappe gaat dwars door het Westland. Bloemenbureau Holland en de gemeente Westland slaan de handen ineen om samen de aandacht te vestigen op de sierteeltsector, in beelden en verhalen.

Samen met sierteeltbedrijven en de gemeente Westland worden plannen ontwikkeld om Nederland als land van bloemen en planten in de kijker te spelen tijdens de derde editie van de Tour de France voor vrouwen. Vrijdag 5 juli kwamen zo'n twintig veredelaars, kwekers en handelaren af op de oproep van het Bloemenbureau om eerste ideeën uit te wisselen en samenwerking te zoeken.

Anko Goudswaard, sportwethouder van de Gemeente Westland

Blikvanger
"Het is geweldig dat de Tour de France Femmes ook door het Westland komt en we onszelf kunnen laten zien aan miljoenen kijkers over de hele wereld", stelde Anko Goudswaard, sportwethouder van de Gemeente Westland tijdens de bijeenkomst bij KP Holland. Daar werd het plan gepresenteerd om Nederland en het Westland onder de aandacht te brengen met de mooiste bloemen en planten. Met de aanwezige sierteeltbedrijven is onder andere gesproken over de mogelijkheden voor een reusachtig mozaïek, goed zichtbaar op de tv-beelden vanuit de helikopter.

Bloemenbureau Holland zet alles op alles voor maximale aandacht in de media: in beelden en verhalen, over de producten en de sierteeltsector. Voor bedrijven aan het parcours worden 'spandoeken' ontwikkeld die langs de weg de boodschap van de sector nog eens versterken. De aanwezige kwekers en handelaren waren enthousiast en gaven volop praktische tips om deze sectorpromotie met elkaar te kunnen realiseren.

Meedoen kan
Alle praktische hulp en support zijn welkom om met elkaar de sierteeltsector positief te presenteren. Duidelijk is dat er veel bloemen en planten nodig zijn. Sierteeltbedrijven in de regio en natuurlijk ook daarbuiten zijn van harte welkom om mee te doen. Door product beschikbaar te stellen of bij te dragen aan de noodzakelijke logistieke operatie. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Bloemenbureau Holland via [email protected]. Wacht niet te lang, want de tijd is kort en zoals bekend: 'de Tour wacht op niemand'.

Bron: Bloemenbureau Holland

Publicatiedatum: