Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open dag voor 120-jarig jubileum Pieterpikzonen

Afgelopen zaterdag vierde Pieterpikzonen haar 120-jarig bestaan met een open dag voor familie en vrienden, maar ook voor omwonenden. Het was een enorm succes, volgens Jean-Paul Pith. Ongeveer 700 bezoekers kwamen naar het evenement om dit jubileum te vieren.

"Gepassioneerde medewerkers vertelden enthousiast over het volledige proces tijdens een interessante rondleiding door het pand. Bezoekers kregen het hele proces van zaad tot zakje te zien. Deze boeiende tour gaf hen een uniek kijkje achter de schermen van Pieterpikzonen."

Naast de rondleiding konden de bezoekers genieten van hapjes en vers schepijs. Voor de jongere bezoekers was er een springkussen en Buzzy de mascotte was ook aanwezig op de proeftuin. Het weer liet wat te wensen over maar dit kon de pret niet drukken, de grote tent stond stevig genoeg om de aanwezigen droog en warm te houden.

Jean-Paul: "De open dag onderstreepte nogmaals de betrokkenheid en passie van de medewerkers, maar liet ook zien hoe de organisatie in verbinding staat met de omgeving. Een dag om nooit te vergeten!"

Voor meer informatie:
Pieterpikzonen
Tel.: +31 513 529 900
[email protected]
www.ppz.nl

Publicatiedatum: