Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De vraag naar de Trend-Heide Fluffy blijft stijgen

De vele toepassingsmogelijkheden van de fluweelheide Fluffy van Gardengirls worden gewaardeerd door zowel tuincentra als consumenten. Het zilverkleurige blad heeft een zachte en pluizige textuur. Met haar zachte, zilveren blad steekt Fluffy uit tussen andere planten en in decoraties, en kan het gecombineerd worden met andere Gardengirls-concepten zoals Twins, Trios, Twister, Up Down Girls of Smixies.


Fluffy is geschikt voor op het terras of het balkon en Fluffy is ook geschikt voor doe-het-zelfprojecten, bloemsierkunst en droogbloemsierkunst

Die natuurlijke kleur van Fluffy past goed in een modern interieur en weerspiegelt de Hygge-lifestyle. De zilverkleurige heide spreekt daarom ook steeds meer de jongere generatie aan. De plant is lang houdbaar, omdat de winterharde Fluffy tot het voorjaar mooi blijft. Afgesneden takken blijven de hele winter zilverkleurig en behouden hun pluizige textuur. Daarom is deze heide ook geschikt voor doe-het-zelfprojecten, bloemsierkunst en droogbloemsierkunst. Voor kransen, adventsdecoraties of boeketten is het geschikt vanwege de eenvoudige kleur die goed te combineren is. Op de eigen website www.gardengirls.de kunnen consumenten zich laten inspireren door online fotogalerijen en doe-het-zelf-instructievideo's.


Fluffy van Gardengirls heeft een bijzondere, pluizige textuur en een krans met Fluffy is een bijzondere decoratie

Gardengirls werkt samen met verschillende bloggers op Instagram, die hun volgers de voordelen en veelzijdigheid van Fluffy laten zien. Onlangs werd een bloggercampagne uitgevoerd met ongeveer 40 bloggers en 60 producttesters op Instagram, die samen een bereik van vijf miljoen volgers hebben. Naast sociale mediakanalen is Fluffy ook aanwezig in veel online- en printmedia. Dankzij een consumentenperscampagne krijgt Fluffy veel aandacht in tuin-, woon- en lifestylemagazines.

Packshot Fluffy van Gardengirls

"We hebben al verdere uitgebreide communicatieplannen voor consumenten opgesteld en kijken er erg naar uit om Fluffy nog bekender te maken," zegt Detlef Twiest, verantwoordelijk voor licentiebeheer bij Gardengirls. In tuincentra wordt Fluffy dankzij PoS-materiaal deskundig gepresenteerd. Fluffy is verkrijgbaar in een bedrukte pot met geïllustreerd etiket. Tafelstandaards en banners zorgen voor een passende sfeer bij de verkoopstand.

Voor meer informatie:
Harries Plantdesign
Tel: 04405 925499-0
[email protected]
www.harries-plantdesign.de

Publicatiedatum: