Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Registraties open voor Floriforum 2024

Floriforum vindt plaats op maandag 4 november 2024 van 16.00 tot 18.00 uur in het auditorium van IFTF, EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen, Nederland. Daaropvolgend is er een netwerkcocktail om 18.00 uur.

Dit jaar staat het evenement in het teken van duurzaamheid binnen de wereldwijde sierteeltindustrie met het thema "Cultivating Sustainability Together - Shaping Tomorrow's Floriculture". Floriforum biedt een ruimte waar de internationale sierteeltindustrie samenkomt voor een open gesprek over veranderingen en uitdagingen, evenals kansen en de toekomst.

Registratie voor deze conferentie is gratis, maar verplicht. Deelname aan de conferentie is voor deelnemers die direct en actief betrokken zijn bij de internationale sierteeltindustrie. Zodra de aanvraag is verwerkt en goedgekeurd, ontvang je per e-mail een bevestiging van registratie.

Voor meer informatie: IFTF

Publicatiedatum: