Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Meer capaciteit en flexibiliteit met nieuwe high-speed Uitvouwer"

Reintjes Systems heeft recent een Factory Acceptance Test (FAT) afgerond met hun klant uit Nieuw-Zeeland. Voor deze klant heeft het team van Reintjes diverse modules ontwikkeld en gebouwd voor het aanvoeren van de waslijn, zo meldt het bedrijf.

Nieuwe High-Speed Uitvouwer
Centraal in dit project stond de nieuwe high-speed uitvouwer van Reintjes. "Met deze uitvouwer kan de klant gemixte kratten verwerken met een indrukwekkende snelheid van tot wel 1500 kratten per uur."

Deze uitvouwer levert gebruikers een hogere verwerkingscapaciteit, zo verzekert Reintjes.
"Dankzij de hoge snelheid kan de klant meer kratten verwerken in minder tijd, wat leidt tot een verhoging van de productiecapaciteit en een efficiënter productieproces. Daarnaast maken de ingebouwde controlesystemen het mogelijk om klapkratten van diverse maten en soorten te verwerken, wat de klant de flexibiliteit biedt om verschillende soorten kratten te verwerken zonder de uitvouwer te moeten aanpassen. Ten slotte is de uitvouwer ontworpen voor langdurig en betrouwbaar gebruik, wat bijdraagt aan een stabiel productieproces en lagere onderhoudskosten op de lange termijn."

Oplossingen voor het aanvoeren
Voor het aanvoeren van deze uitvouwers maakt Reintjes gebruik van een universele depalletiseerder die geschikt is voor alle formaten pallets. "In combinatie met onze shuttlesystemen kunnen twee uitvouwers gelijktijdig worden aangevoerd door één depalletiseerder, wat de efficiëntie van het aanvoerproces verder verhoogt."

Voor meer informatie:
Joost Reintjes
Reintjes Systems
+31 (0) 6 43 08 35 25
[email protected]
www.reintjessystems.nl

Publicatiedatum: