Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening 'Bereikbaarheid Royal FloraHolland'

Op 10 juli 2024 om 9.00 uur vindt de officiƫle opening plaats van het project Bereikbaarheid Royal FloraHolland in Aalsmeer. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de verbetering van de doorstroming van bussen en vrachtverkeer rondom het terrein van Royal FloraHolland.

Het project omvatte de aanleg van twee nieuwe HOV-bushaltes langs de Legmeerdijk (N231) en de bouw van een houten voetgangersbrug met trappen en liften. Deze aanpassingen zorgen voor een versnelling van ongeveer zes minuten voor OV-lijn 357, wat goed nieuws is voor ruim 2.000 dagelijkse reizigers. De nieuwe route gaat in vanaf de start van de nieuwe dienstregeling op 21 juli 2024.

Daarnaast is er een extra ingang, Ingang Oost, gerealiseerd voor vrachtverkeer, wat zorgt voor sneller vervoer van goederen en een verminderde belasting van ander verkeer.

De officiƫle handeling voor de opening wordt verricht door gedeputeerde Jeroen Olthof, Marja Ruigrok (Vervoerregio Amsterdam), en financieel directeur David van Mechelen (Royal FloraHolland).

Bron: Radio Aalsmeer

Publicatiedatum: