Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landgard Voorjaarsorderdagen 2025 op de IPM ESSEN

In het kader van een intensievere samenwerking tussen Landgard en de Messe Essen worden de Landgard Voorjaarsorderdagen 2025 gehouden tijdens de tuinbouwvakbeurs IPM ESSEN, die plaatsvindt van 28 t/m 31 januari 2025. De orderdagen bieden ook Nederlandse tuinbouwbedrijven goede presentatie- en verkoopmogelijkheden.

Naast de fysieke bestelmogelijkheden op de beurs in Essen in januari 2025 kunnen klanten uit de groenbrance ook weer online hun bestellingen plaatsen via de webshop ordertage.mylandgard.de.

Tijdens de laatste voorjaarsorderdagen in de Cash & Carry-markt in Oberhausen in januari 2024 presenteerde Landgard een assortiment potplanten, seizoensartikelen en producten voor boomkwekerijen, met onder andere Italiaanse producten, fruitbomen, bonsaibomen en coniferen. Het aanbod bestond uit zo'n 4.500 verschillende producten van bijna 150 leveranciers, voornamelijk uit Duitsland, Italië, Nederland en Denemarken – landen die onder de exposanten en bezoekers van de IPM Essen ook allemaal goed vertegenwoordigd zijn.

Voorjaarsorderdagen in Hal 1A
De voorjaarsorderdagen vinden plaats in Hal 1A van de Messe Essen, die zich direct onder, en dus vlakbij Hal 1 bevindt, waar ook dit jaar weer de stand van Landgard te vinden is met het gehele Landgard-aanbod voor de groenbranche. Vanaf volgend jaar kunnen beursbezoekers dus op de benedenverdieping terecht voor hun bestellingen en, net als in de afgelopen jaren, in de hal daarboven voor alle informatie en presentaties van Landgard, met onder andere verkoopconcepten, diensten en campagnes. Een belangrijk bestanddeel blijft ook dit jaar de populaire Gärtnerlogen, waar lidbedrijven hun producten kunnen presenteren en in gesprek kunnen gaan met de klant.

Voor meer informatie:
Landgard
Tel: +49 2839 59-00
[email protected]
www.landgard.de

Publicatiedatum: