Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Medewerkers van Lazzeri Agricola:

"Wij vinden de FlowerTrials heel geschikt om onze nieuwe rassen te presenteren"

Het Italiaanse veredelingsbedrijf Lazzeri Agricola nam dit jaar voor de vierde keer deel aan de Flower Trials. Er kwamen bezoekers van over de hele wereld kijken naar hun nieuwe rassen Brasileira, Tropicana, Duna en La Signora. "Wij vinden de FlowerTrials het beste platform om onze noviteiten in de sector te presenteren", vertellen medewerkers van Lazzeri Agricola. In dit artikel is meer te lezen over wat er te zien was op de stand van Lazzeri.

Resistentie en onderhoudsvriendelijk
"We merken dat klanten steeds vaker, ook in de zomer, vragen om planten die warmtetolerant en gemakkelijk te onderhouden zijn. We hebben daar rekening mee gehouden bij het ontwikkelen van de noviteiten van dit jaar. Een voorbeeld daarvan zijn de zes nieuwe kleuren in onze Tropicana-serie. De naam zegt al veel over deze Catharanthus: het is geschikt voor warme zomers en hevige regenbuien. De plant heeft een middelsterke groei, bloeit vroeg, is eenvoudig in onderhoud en heeft een goede weerstand tegen waterstress. En last but not least, hij geeft de voorkeur aan volle zon."

Eén van de nieuwe kleuren die is toegevoegd aan de Tropicana serie.

De naam van de Duna-serie verwijst naar droogte en hitte. Lazzeri voegde drie nieuwe kleuren toe aan deze portulaca serie: de Raspberry en Gold voor de Classic lijn, en de Magenta Flame voor de bi-color lijn. Naast deze twee lijnen omvat de Duna serie ook de Double lijn (dubbele bloem) en de Peggy lijn die een grotere bloem en naaldvormige bladeren heeft. "Alle Duna rassen hebben een uitstekende vertakking en bloeien vroeg en zijn geschikt voor kleine, middelgrote en grote mandpotten," vertellen medewerkers van Lazzeri.


Sinds kort bevat de Duna serie ook de Gold portulacas (Classic lijn).

Rood en roze in de kijker
Dit jaar heeft Lazzeri Agricola ook nieuwe kleuren toegevoegd aan hun Mandevilla Brasileira en La Signora series. De Mandevilla serie is nu ook verkrijgbaar in de kleuren Scarlet, Soft Pink en Rose. Hierdoor is deze serie vroege tot middenvroege Dipladenia's nu verkrijgbaar in negen kleuren. Vier rode, drie roze varianten en twee witte. "Deze serie heeft een uitbundige bloei en een goede vertakking. Het is makkelijk te kweken en geschikt voor alle eisen. De serie is geschikt voor potten van 10,5 tot XXL."


Brasileira Soft Pink

Bovendien is de La Signora petuniaserie verrijkt met vier kleuren. Pink en Starlight Purple zijn de nieuwe binnenkomers in de medium groep terwijl Violet Vein en Red het kleurengamma van de subgroep uitbreiden. "De petunia's in deze serie hebben een sterke groei en zijn zeven dagen eerder dan andere series. Ze zijn goed houdbaar en gebruikers kunnen van de zomer tot de herfst van deze petunia's genieten."


La Signora Pink

Met deze nieuwste toevoegingen wil Lazzeri niet alleen voldoen aan de vraag naar resistente planten maar ook aan de nieuwste kleurtrends. "We zien dat vooral in de Verenigde Staten en Zuid-Europa meer vraag is naar intensief roze en rood. De La Signora Pink en de Brasileira Rose zijn voorbeelden van deze trend. Verder is het de moeite waard om te vermelden dat de Brasileira Brillant rood niet verbleekt en goed presteert in de zomer. Op dezelfde manier zijn de kleuren van de La Signora serie intenser van de lente tot de vroege kou."

Bezoekerskwaliteit
De medewerkers van Lazzeri leggen uit waarom ze deze highlights zo graag wilden introduceren op de FlowerTrials: "Op de FlowerTrials is het aantal bezoekers hoog. Dit jaar was het misschien nog wel beter dan voorgaande jaren. Deze editie was er meer interesse in onze noviteiten. Misschien hielp het ook dat mensen ons en onze producten beter kenden. Dankzij de FlowerTrials zijn we erin geslaagd om nieuwe partnerschappen aan te gaan."

Het Lazzeri team ontving bezoekers van over de hele wereld.

"Bovendien kregen we de kans om onze producten te presenteren aan mensen uit landen die we normaal gesproken niet zouden tegenkomen. We ontvingen bijvoorbeeld meer mensen uit India en China. Op dit moment zijn we nog niet aanwezig in deze markten. We zijn benieuwd hoe deze markten op onze rassen zullen reageren. Als de reactie goed is, kunnen we uitbreiden naar andere gebieden in de wereld. Dit maakt deelname aan de FlowerTrials de moeite waard."

Volgens Lazzeri ontvingen ze dit jaar meer Indiase en Chinese bezoekers.

Voor meer informatie:
Lazzeri Agricola
www.lazzeri-agricola.com

Publicatiedatum: