Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis toegang voor kinderen in de zomer bij Kasteeltuinen Arcen

Deze zomer kunnen kinderen tot en met 17 jaar gratis genieten van Kasteeltuinen Arcen. Vorig jaar bezochten duizenden kinderen het park met hun ouders en/of grootouders. Het bloemen- en plantenpark van Nederland is een ideale bestemming voor een gezinsuitje en een dag vol vermaak en avontuur.Spelenderwijs natuur én cultuur ontdekken
Kasteeltuinen Arcen biedt dagelijks leuke activiteiten waarbij kinderen zich kunnen uitleven in een historische en groene omgeving. Kinderen gaan op avontuur met de parkspeurtocht, wanen zich voor een dag prinses of ridder in het eeuwenoude kasteel en slaan hun slag in de Bergtuin op een avontuurlijke minigolfbaan en het speelstrand met grote speel- en klimtorens en het altijd populaire trekvlot op de grote vijver.

Terwijl volwassenen genieten van de veranderende sfeer in de thematuinen en inspiratie opdoen voor hun eigen tuinen, raken kinderen verwonderd door de bijzondere bloemen, dieren, verborgen paadjes, fonteinen en watervallen. Op deze manier wil Kasteeltuinen Arcen ook de nieuwe generatie kennis laten maken met natuurbeleving.Kasteeltuinen Arcen is in juli en augustus dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Gedurende deze periode geldt de gratis toegang voor kinderen tot en met 17 jaar – let wel de regel is; één kind gratis per betalende volwassene.

Voor meer informatie:
Kasteeltuinen Arcen
Lingsforterweg 26
5944 BE Arcen
Tel: 077 80 80 349
[email protected]
www.kasteeltuinen.nl

Publicatiedatum: