Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Lemkes gaat zich actiever bezighouden met groei

"Als je het verleden niet kent, kun je het heden niet begrijpen en de toekomst niet vormgeven." Daarom kijkt Royal Lemkes in het jaarverslag over 2023 zowel achteruit als vooruit.

Verleden: 2023 was opnieuw een uitdagend jaar voor Royal Lemkes. In plaats van de gehoopte groei zakte de omzet licht terug. Door het kostenpatroon tegen het licht te houden, wist Royal Lemkes een operationele efficiencyslag te realiseren en sloten ze het jaar af met een positief resul­taat.

Heden: Royal Lemkes gaat ook in 2024 door met keten- en kostenoptimalisatie. Niet alleen binnen Royal Lemkes, maar ook op het niveau van de moeder­maatschappij Plantify Partners Europe (PPE). De strategie blijft ongewijzigd

Toekomst: Ten eerste gaat Royal Lemkes zich actief bezighouden met groei: bij bestaande klanten, via acquisitie van nieuwe klanten én met mogelijke nieuwe zusterbedrijven.

Het jaarverslag is hier te bekijken.

Voor meer informatie:
Royal Lemkes
Tel: +31 10 524 3800
[email protected]
www.royallemkes.nl

Publicatiedatum: