Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kwekerij de Zuidplas breidt OPUSWatch uit

Slim horloge helpt tegen stijgende kosten voor kweker

In maart dit jaar heeft kwekerij de Zuidplas OPUSWatch op een van hun vestigingen geïntroduceerd. OPUSWatch is het slimme horloge waarmee verfijnd inzicht is te verkrijgen in arbeid, productie en de verkoopbare voorraad van gerbera's.

Juriaan Weerheim startte in maart met de horloges op een van hun twee locaties aan de Hasseltweg in Moerkapelle: "Het is een pre voor ons dat we nu eindelijk zicht hebben op de productie van het gewas en de arbeid die ermee gemoeid gaat."

Die inzichten die OPUSWatch geeft, gaven de doorslag om drie maanden later ook de medewerkers in de tweede vestiging gebruik te laten maken van de horloges.

Leen Weerheim heeft na de teeltwissel het systeem in gebruik genomen, een feestelijk moment ook voor Stefan Persoon van OPUSWatch. "Wij merken dat telers op zoek zijn naar meer inzicht in de operatie van hun bedrijf, de data die wij met onze watches verzamelen dragen hieraan bij. Zeker nu de loonkosten per 1 juli weer gestegen zijn, is het belangrijk om een exact inzicht te hebben in de werkzaamheden op het bedrijf."

Voor meer informatie:
Stefan Persoon
OPUSWatch
+31 6 47366020
[email protected]
www.opuswatch.nl

Publicatiedatum: