Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
The Pots Company

Wereldwijde partners aanwezig bij The Pots Circle Event

Op vrijdag 14 juni organiseerde The Pots Company een evenement waar zo'n 220 businesspartners van over de hele wereld bij aanwezig waren. Het evenement vond plaats bij NOA outdoor living in Kruisem, Belgiƫ.

Het eerste 'The Pots Circle Event' had als missie de partners te ondersteunen, om te informeren en te inspireren. Het nuttige werd aan het aangename gekoppeld, met eten, drinken en muziek, maar ook demosessies en workshops voor de diverse marktsegmenten.

CEO Emmanuel Devriendt deelde over de familiale waarden en hoe zich dit vertaalt in waarden voor het bedrijf. Hij lichtte de basisinzichten bij de drie merken toe: "Het moet functioneren, maar het moet ook mooi zijn. Kwaliteitsdesign. We vonden inspiratie in de Bauhaus stijl, die zich kenmerkt door minimalisme, simpliciteit en functionaliteit. Een pot moet bij wijze van spreken levenslang meegaan en supergoed functioneren. Daar komt bij dat een sterk design het leven beter en mooier maakt. En dat is precies waar wij door gepassioneerd zijn."

Hij vertelt verder: "The Pots Company werkt gestaag verder aan 'branding' op een manier dat er lifestyleproducten op de markt worden gezet, en niet doorsnee handelswaar. Winst genereren is in die context belangrijk, zonder de focus op mensen en de impact op de plant en de planeet te vergeten. 'Happy people' zorgen voor 'happy plants' en vice versa."

Verder deelden partners zoals een prominente retailer, een Belgisch tuincentrum en Permapack, een business partner uit Zwitserland sinds 2025, over hun samenwerking met The Pots Company.

The Pots Company wil langs deze weg de aanwezigen danken voor hun bijdrages en het enthousiasme die dag en kondigt nu al een tweede 'The Pots Circle Event' aan voor 2026.

Voor meer informatie:
The Pots Company
[email protected]
www.thepotscompany.eu

Publicatiedatum: