Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rob Passchier nieuwe CEO Sjaak van Schie B.V.

Sjaak van Schie B.V. stelt met ingang van 1 juli Rob Passchier aan als nieuwe CEO. Rob Passchier volgt Fidélio Alegria op, die de afgelopen zes maanden CEO was bij de hortensiaspecialist Sjaak van Schie B.V. Na een periode van intensieve samenwerking en volledige toewijding bij het bedrijf, dat vestigingen heeft in Nederland en Portugal, draagt Fidélio Alegria het stokje over. De nieuwe directie voor het bedrijf bestaat nu uit: Rob Passchier (Algemeen Directeur), Roel van Schie (Operationeel Directeur) en Mike van Schie (Commercieel Directeur).


Rob Passchier

Rob Passchier: "Vanaf 2007 ben ik actief als financieel en algemeen verantwoordelijke bij diverse uiteenlopende bedrijven binnen en buiten de tuinbouwsector. De rol van CEO voor Sjaak van Schie B.V. past goed bij mij en ik kijk ernaar uit om in deze functie samen met het team aan de slag te gaan. Ik zie veel kansen voor groei en innovatie en ik vind het erg waardevol om mijn steentje bij te dragen aan het blijvende succes en een duurzame ontwikkeling van het familiebedrijf."

Dankwoord
Roel van Schie: "Fidélio heeft zich bijna vijf jaar volledig ingezet voor ons familiebedrijf en daar zijn we hem erg dankbaar voor. Voordat hij de rol van CEO op zich nam, vervulde hij de functie van Algemeen Manager op ons bedrijf in Portugal. Samen met hem en onze medewerkers hebben we mooie stappen gemaakt. Nu is het tijd voor ons om deze ontwikkelingen voort te zetten."

Voor meer informatie:
Sjaak van Schie B.V.
+31 (0)174 520465
[email protected]
www.sjaakvanschie.nl/

Publicatiedatum: