Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Is er al sprake van Oranjekoorts?

Tholen - Vanavond is het zover, Nederland mag weer spelen tijdens het EK. Maar wat zien we ervan terug in de bloemenwereld?

Volgens Mike Duivenvoorden van Duif Flowers is er niet zoveel belangstelling voor oranje bloemen op dit moment: "We zien op dit moment niet echt veel oranje bloemen op de markt, het is alsof de link tussen voetbal en bloemen nog niet wordt gelegd. Ook qua verpakkingen zien we weinig tot geen voetbalthema voorbijkomen. Vorige jaren waren er tijdens het Europees kampioenschap wel meer oranje bloemen, maar misschien dat de oranje bloemen nog wel meer op de markt komen als Nederland ook verder komt tijdens het EK. Wij zien momenteel vooral witte en zandkleurige bloemen, maar dat komt door het bruidsseizoen wat weer van start is gegaan."

"Ik heb zelf wel veel met het EK," lacht Wesley van Klaveren van Flowergreens, "maar in de bloemenverkoop zit de sfeer momenteel niet zo. We zetten natuurlijk wel oranje rozen neer, maar wij krijgen veel bloemen uit Zuid-Afrika zoals protea's. Die zijn er natuurlijk niet in het oranje, als die bestonden, hadden we die sowieso in ons assortiment gehad!"

Voor meer informatie:
Duif Flowers
+31 619 378 869
[email protected]
www.duifflowers.com

FlowerGreens
+31 612563 661
[email protected]
www.flowergreens.com